HOME DE VERENIGING NIEUWS PROGRAMMA TAAL CURSUSSEN CONTACT

Maak uw keuze:

 • Cursussen
 • Deens
 • Noors
 • IJslands
 • Zweeds
 • Fins
 • TAALCURSUS DEENS

  In het seizoen 2018 – 2019 worden de taallessen Deens voor beginners 1 en 2, gevorderden en vergevorderden gedurende twaalf lesavonden gegeven. De lesavonden zijn 1 keer per 2 weken op maandagavond of eventueel op dinsdagavond gegeven.

  De lestijden zijn als volgt:
  Beginners en gevorderden: 18.45 – 20.45
  Vergevorderden: 18.30 – 20.30

  Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Hierdoor kunnen de lesdata verspringen. De definitieve lesdata staan vermeld in de cursusbrief die u tussen 24 en 29 september krijgt toegestuurd.

  Kosten van de cursus
  Het cursusgeld is € 175,00 per persoon. Tweede en volgende cursisten uit één gezin krijgen 10% korting p.p. op het cursusgeld. De kosten van het lesmateriaal zijn circa € 25,00 voor twee cursusjaren, excl. woordenboek.

  Een cursus vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.
  De start is, afhankelijk van gekozen cursus en indeling, op 8, 9, 15 of 16 oktober 2018. De laatste lessen vinden in april 2019 plaats. Eventuele inhaallessen vinden zoveel mogelijk daarna plaats of eerder in overleg met docent(e) en cursisten.

  Bij doorgang van de cursus worden het cursusgeld, de evt. kosten van de boeken en de uitrijkaarten door de Scandinavische Vereniging Fryslân geïncasseerd.

  Annulering van de cursus
  Bij eventuele annulering van de cursus door de cursist na de inschrijving wordt € 10,00 voor administratiekosten in rekening gebracht. Na 24-09-2018 kan er niet meer worden geannuleerd en vindt geen restitutie plaats.

  Bij het tussentijds stoppen van een cursist met de cursus volgt geen terugbetaling van cursusgeld. Alleen in ernstige situaties, dit ter beoordeling aan het bestuur van de SVF, kan op een later tijdstip op verzoek van de cursist annulering met restitutie van het (gedeeltelijke) cursusgeld worden toegestaan.

  Stuur uw aanmelding op tijd in 
  Om deel te nemen aan de cursus, dient u het aanmeldingsformulier ingevuld en ondertekend voor 25-09-2018 te mailen naar taalcursus@scanverfryslan.nl of per post versturen naar : Scandinavische Vereniging Fryslân, Sinderhoven 9, 9254GC Hurdegaryp.

  Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen.  U krijgt per email bericht van ontvangst van uw inschrijving. Tussen 24 en 29 september 2018 krijgt u bericht of de taalcursus door kan gaan.

  Lidmaatschap Scandinavische Vereniging Fryslân
  Als cursist bent u gedurende deelname aan een cursus automatisch lid van de Scandinavische Vereniging Fryslân.

  Aanmeldformulier:

  Deens.pdf Deens.pdf

   


  Copyright 2018 Scandinavische Vereniging Fryslân