HOME DE VERENIGING NIEUWS PROGRAMMA TAAL CURSUSSEN CONTACT

Maak uw keuze:

 • Cursussen
 • Deens
 • Noors
 • IJslands
 • Zweeds
 • Fins
 • TAALCURSUS IJSLANDS

  In het seizoen 2018 – 2019 worden de taallessen IJslands voor beginners 1 en 2 gedurende twaalf lesavonden gegeven. De lesavonden zijn 1 keer per 2 weken op maandagavond en duren van 19.00 – 21.00 uur.

  Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Hierdoor kunnen de lesdata verspringen. De definitieve lesdata staan vermeld in de cursusbrief die u tussen 24 en 29 september krijgt toegestuurd.

  Kosten van de cursus
  Het cursusgeld is € 175,00 per persoon. Tweede en volgende cursisten uit één gezin krijgen 10% korting p.p. op  het cursusgeld. De kosten van het lesmateriaal zijn circa € 35,00 voor  2 cursusjaren excl. woordenboek.

  Een cursus vindt alleen doorgang bij voldoende deelname
  De start is, afhankelijk van gekozen cursus en indeling, op 8 en 15 oktober 2018. De laatste lessen vinden in april 2019 plaats. Eventuele inhaallessen vinden zoveel mogelijk daarna plaats of eerder in overleg met docent(e) en cursisten.

  Bij doorgang van de cursus worden het cursusgeld, de evt. kosten van de boeken en de uitrijkaarten door de Scandinavische Vereniging Fryslân geïncasseerd.

  Annulering van de cursus
  Bij eventuele annulering van de cursus door de cursist na de inschrijving wordt € 10,00 voor administratiekosten in rekening gebracht. Na 24-09-2018 kan er niet meer worden geannuleerd en vindt er geen restitutie plaats.

  Bij het tussentijds stoppen van een cursist met de cursus volgt geen terugbetaling van cursusgeld. Alleen in ernstige situaties, dit ter beoordeling aan het bestuur van de SVF, kan op een later tijdstip op verzoek van de cursist annulering met restitutie van het (gedeeltelijke) cursusgeld worden toegestaan.

  Stuur uw aanmelding op tijd in 
  Om uw inschrijving te verzekeren, dient u het aanmeldingsformulier voor 25 september 2018 ingevuld en ondertekend te mailen naar taalcursus@scanverfryslan.nl of per post te sturen naar: Scandinavische Vereniging Fryslân, Sinderhoven 9, 9254GC Hurdegaryp.

  Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. U krijgt per email bericht van ontvangst van uw inschrijving. Tussen 24 en 29 september 2018 krijgt u bericht of de taalcursus door kan gaan.

  Lidmaatschap Scandinavische Vereniging Fryslân
  Als cursist bent u gedurende deelname aan een cursus automatisch lid van de Scandinavische Vereniging Fryslân.

  Aanmeldformulier:


  IJslands.pdf IJslands.pdf


  Copyright 2018 Scandinavische Vereniging Fryslân