HOME DE VERENIGING NIEUWS PROGRAMMA TAAL CURSUSSEN CONTACT

Maak uw keuze:

 • Curssusen
 • Deens
 • Noors
 • IJslands
 • Zweeds
 • Fins
 • TAALCURSUS IJSLANDS

  In het seizoen 2017 – 2018 worden de taallessen IJslands voor beginners 1 en 2 gedurende twaalf lesavonden gegeven. De lesavonden zijn 1 keer per 2 weken op maandag- of dinsdagavond en duren van 19.00 – 21.00 uur.

  Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Hierdoor kunnen de lesdata verspringen. De definitieve lesdata staan vermeld in de cursusbrief die u tussen 15 en 22 september krijgt toegestuurd.

  Kosten van de cursus
  Het cursusgeld is € 175,00 per persoon. Tweede en volgende cursisten uit één gezin krijgen 10% korting p.p. op  het cursusgeld. De kosten van het lesmateriaal zijn circa € 35,00 voor  2 cursusjaren excl. woordenboek.

  Een cursus vindt alleen doorgang bij voldoende deelname
  De start is, afhankelijk van gekozen cursus en indeling, op 2 en 9 oktober 2017. De laatste lessen vinden in april 2018 plaats. Eventuele inhaallessen vinden zoveel mogelijk daarna plaats of eerder in overleg met docent(e) en cursisten.

  Bij doorgang van de cursus worden het cursusgeld, de evt. kosten van de boeken en de uitrijkaarten door de Scandinavische Vereniging Fryslân geïncasseerd.

  Annulering van de cursus
  Bij eventuele annulering van de cursus door de cursist na de inschrijving wordt € 10,00 voor administratiekosten in rekening gebracht. Na 14-09-2017 kan er niet meer worden geannuleerd en vindt er geen restitutie plaats.

  Bij het tussentijds stoppen van een cursist met de cursus volgt geen terugbetaling van cursusgeld. Alleen in ernstige situaties, dit ter beoordeling aan het bestuur van de SVF, kan op een later tijdstip op verzoek van de cursist annulering met restitutie van het (gedeeltelijke) cursusgeld worden toegestaan.

  Inschrijving is altijd op volgorde van binnenkomst.
  Om uw inschrijving te verzekeren, dient u het aanmeldingsformulier voor 15 september 2017 ingevuld en ondertekend te mailen naar taalcursus@scanverfryslan.nl of per post te sturen naar: Scandinavische Vereniging Fryslân, Sinderhoven 9, 9254GC Hurdegaryp.

  Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. U krijgt per email bericht van ontvangst van uw inschrijving. Tussen 15 en 22 september 2017 krijgt u bericht of de taalcursus door kan gaan.

  Lidmaatschap Scandinavische Vereniging Fryslân
  Als cursist bent u gedurende deelname aan een cursus automatisch lid van de Scandinavische Vereniging Fryslân.

  Aanmeldformulier:

  ijslands.pdf ijslands.pdf


  Copyright 2016 Scandinavische Vereniging Fryslân