HOME DE VERENIGING NIEUWS PROGRAMMA TAALCURSUSSEN CONTACT

Maak uw keuze:

 • Cursussen
 • Deens
 • Noors
 • IJslands
 • Zweeds
 • Fins
 • TAALCURSUS DEENS

  In het seizoen 2024 – 2025 worden de taallessen Deens voor beginners gedurende twaalf lesavonden gegeven. De lesavonden zijn 1 keer per 2 weken op maandagavond.

  De lestijden zijn als volgt:
  Cursusjaar 1:  18.45 – 20.45

  Locatie van de talencursussen is NHL Stenden Hogeschool aan de Rengerslaan te Leeuwarden. 
  Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Hierdoor kunnen de lesdata verspringen. De definitieve lesdata staan vermeld in de cursusbrief die u in de week van 23 september 2024 via de mail ontvangt. 

  Kosten van de cursus
  Het cursusgeld is € 205,00 per persoon. Tweede en volgende cursisten uit één gezin krijgen 10% korting p.p. op het cursusgeld. In de lessen wordt gebruikt gemaakt vah het boek Aktivt dansk, dit boek kost circa € 50,00 voor twee cursusjaren, excl. woordenboek.

  De start van de cursussen is in de week van 7 of 14 oktober 2024. De laatste lessen vinden in april 2025 plaats. Een cursus kan alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.
  Eventuele inhaallessen vinden zoveel mogelijk na de laatste cursusavond plaats of eerder in overleg met docent(e) en cursisten. 

  Bij doorgang van de cursus worden het cursusgeld, de evt. kosten van de boeken en de uitrijkaarten door de Scandinavische Vereniging Fryslân geïncasseerd.

  Annulering van de cursus
  Bij eventuele annulering van de cursus door de cursist na de inschrijving wordt € 10,00 voor administratiekosten in rekening gebracht. Na 20-09-2024 kan er niet meer worden geannuleerd en vindt geen restitutie plaats.

  Bij het tussentijds stoppen van een cursist met de cursus volgt geen terugbetaling van cursusgeld. Alleen in ernstige situaties, dit ter beoordeling aan het bestuur van de SVF, kan op een later tijdstip op verzoek van de cursist annulering met restitutie van het (gedeeltelijke) cursusgeld worden toegestaan.

  Stuur uw aanmelding op tijd in 
  Om deel te nemen aan de cursus, dient u het aanmeldingsformulier ingevuld en ondertekend voor 19-09-2024 te mailen naar taalcursus@scanverfryslan.nl of per post versturen naar: Scandinavische Vereniging Fryslân, De Hoefslag 6, 9285RV Buitenpost. 

  Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. U krijgt per email bericht van ontvangst van uw inschrijving. In de week van 23 september 2024 krijgt u bericht of de taalcursus door kan gaan. 

  Aanmeldformulier:

  aanmeldformulier Deens.pdfaanmeldformulier Deens.pdf 

   


  Copyright 2018 Scandinavische Vereniging Fryslân