HOME DE VERENIGING NIEUWS PROGRAMMA TAALCURSUSSEN CONTACT

Maak uw keuze:

 • Cursussen
 • Deens
 • Noors
 • IJslands
 • Zweeds
 • Fins
 • TAALCURSUS ZWEEDS

  In het seizoen 2023 – 2024 worden de taallessen Zweeds 1, Zweeds 2, Zweeds 3 en Zweeds gevorderd gegeven. De lesavonden zijn 1 keer per 2 weken en duren van 19.00 – 21.00 uur. De lessen worden op de maandag of dinsdagavond gegeven. 

  Locatie van de talencursussen is NHL Stenden Hogeschool aan de Rengerslaan te Leeuwarden.Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Hierdoor kunnen de lesdata verspringen. De definitieve lesdata staan vermeld in de cursusbrief die u tussen 21 en 26 september 2023 krijgt toegestuurd.

  Kosten van de cursus
  Het cursusgeld is € 185,00 per persoon. Tweede en volgende cursisten uit één gezin krijgen 10% korting p.p. op het cursusgeld. De kosten van het lesmateriaal zijn circa € 75,00 per 2 a 3 cursusjaren excl. woordenboek. De kosten zijn afhankelijk van de koers van de Zweedse Kroon, de korting die de SVF bij de inkoop in Zweden krijgt en de vrachtkosten.

  Een cursus vindt alleen doorgang bij voldoende deelname
  De start van de eerstejaars cursus is op 9 oktober 2023. De laatste lessen vinden in april 2024 plaats. Eventuele inhaallessen vinden zoveel mogelijk daarna plaats of eerder in overleg met docent(e) en cursisten.

  Bij doorgang van de cursus worden het cursusgeld, de evt. kosten van de boeken en de uitrijkaarten door de Scandinavische Vereniging Fryslân geïncasseerd.

  Annulering van de cursus
  Bij eventuele annulering van de cursus door de cursist na de inschrijving wordt € 10,00 voor administratiekosten in rekening gebracht. Na 20-09-2023 kan er niet meer worden geannuleerd en vindt er geen restitutie plaats.

  Bij het tussentijds stoppen van een cursist met de cursus volgt geen terugbetaling van cursusgeld. Alleen in ernstige situaties, dit ter beoordeling aan het bestuur van de SVF, kan op een later tijdstip op verzoek van de cursist annulering met restitutie van het (gedeeltelijke) cursusgeld worden toegestaan.

  Stuur uw aanmelding op tijd in 
  Om uw inschrijving te verzekeren, dient u het aanmeldingsformulier voor 21 september 2023 ingevuld en ondertekend te mailen naar taalcursus@scanverfryslan.nl of per post te sturen naar: 
Scandinavische Vereniging Fryslân,  De Hoefslag 6, 9285RV Buitenpost. 

  Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. U krijgt per email bericht van ontvangst van uw inschrijving. Tussen 21 en 26 september 2023 ontvangt u via de mail bericht of de cursus door kan gaan.


  Aanmeldformulier:

  Aanmeldformulier Zweeds 2024.pdf Aanmeldformulier Zweeds 2024.pdf


  Copyright 2018 Scandinavische Vereniging Fryslân